perjantai 27. elokuuta 2010

See See Rider

Päivitelläänpä vaihteeksi AP:n tilillä kun en jaksa kirjautua ulos. Kuvia olis pari puhelimessa mutta en niitäkään jaksa upata, Jussin kamerasta tulee sitten aikanaan parempia kuvia anyway. Jos se ei oo krapulassa. Aamulla nukuttiin tunti aiottua pidempään kun puhelimesta oli loppunut akku, mutta sama tunti voitettiin Chattanoogasta lähtiessä kun vaihdettiin aikavyöhykettä. Jussin piti muokkailla kuvia matkalla Lynchburgiin mutta krapula vei miehestä voiton ja kuvien muokkaamisen sijaan käytiinkin parilla tyhjennystauolla.

Lynchburgissa löydettiin pienen säädön jälkeen Jack Daniel'sin tislaamo, jossa mukava mies nimeltään Ron piti oikein miellyttävän tunnin kiertueen. Kaikki odottivat melko teollista bulkkitislaamoa, mutta nehän oikeasti yrittää tuolla. Propaganda toimi sen verran hyvin, että pullo Gentleman's Jackia on nyt puolillaan tuossa motellin pöydällä.

Pian Lynchburgin jälkeen käytiin Sarge's Shackissa pihveillä ja jatkettiin matkaa. Perille Memphisiin päästiin joskus puoli kasilta paikallista aikaa. Motelli on Day's Inn aivan Gracelandin naapurissa. Uima-allas on kitaran muotoinen, aulassa ja pihalla soi Elvis ja telkkari näyttää nonstoppina Elviksen leffoja. Koko motelli on tietenkin kauttaaltaan päällystetty Elviksen kuvilla ja "aidoilla" kultalevyillä. Haettiin Piggly Wigglystä ainekset hodareihin ja syötiin AP:n kokkaamana kunnon pikaruokaa. Jackin kaverina juotiin vähän bisseä ja nyt puolet tiimistä on jo sammunut unille. Ehkä nää 0,71l 6% kaljat alkaa kohta kolahtaa itsellekin. Unille pitää joka tapauksessa siirtyä kohta, koska huomenna meinattiin olla Gracelandissa aamuyhdeksältä. Tutti frutti, oh Rudy!

-jukka-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti