lauantai 28. elokuuta 2010

Pelkoa ja inhoa Memphisissä

Eilen olikin sitten pitkästä aikaa täysi päivä paikallaan. Herättiin semiaikaiseen että ehdittäisi Gracelandiin ennen jonoja. En nyt oikein tiedä kannattiko. Koska kukaan porukasta ei ole mikään Elvis fani, koko paikka oli melkoisen turha. Oikein hitaasti kävelemällä saatiin käytettyä aikaa vajaat pari tuntia kun matkaoppaat ja paikalla käyneet tutut sanovat että siellä menee koko päivä.

Gracelandin jälkeen siirryttiin AP:n kanssa altaalle nauttimaan Mike's Hard Lemonadea, Gentleman Jackia ja Coronaa. Otto ja Jussi liittyivät seuraan vähän myöhemmin. Otettiin vähän vittuilukuvia teitä syyskeleihin hajoavia suomalaisia varten ja elämä oli mukavaa ja helppoa. Joskus viiden jälkeen lähdettiin sitten bussilla kaupunkiin tarkoituksena tarkastaa legendaarinen Beale Street ja 200 oluen valikoimastaan tunnettu Flying Saucer. Molemmat osoittautuivat hyviksi mestoiksi. Beale Streetilla oli kunnon karnevaalimeininki jo iltakuudelta ja Flying Saucerin 125 hanan seinä oli melko komea.

Pyörittiin erinäisten paikallisten kanssa ja käytiin lopulta syömässä vähän ribsejä ennen taksia motellille. AP ei muista miltä maistui. AP ja Jussi makaavat sängyillä ja mölisevät jotain epämääräistä. Taitaa olla rapeli päällä. Bonuksena about kaikki saivat itseään vähän palamaan auringossa ja mulla on tyylikäs pesukarhunaamari. Kohta bookataan kahden päivän päähän Amarilloon motelli ja seuraavana yönä yövytään siellä mistä ei jakseta enää ajaa kauemmas. Route 66 odottaa, täytyy mennä.

2 kommenttia: