keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Sunset Blvd, Hollywood, CA

Otsikossa mainittu nykyinen osoitteemme on paljon hohdokkaampi nimeltään, kuin ulkoasultaan. Itse asiassa melko lailla koko Hollywood näyttää suurinpiirtein Harlemilta. Vanhoja rapistuneita taloja, huonokuntoisia katuja, ja yhtäkkiä täysin puuntakaa ollaan Walk of Famella. Kodak - teatteri näyttää jotenkin paljon paremmalta Oscarien aikaan, mistä johtunee.

Eilen oli tarkoitus mennä yhdeksi yöksi Mementon motelliin, mutta koska siellä ei ollut vapaita 4h huoneita näyttää, suunnattiin suoraan Hollywoodiin, jossa oli muutenkin tarkoitus viettää suurin osa reissun loppuöistä. Motelli on halpa, mutta siinä on TV jossa näkyy Comedy Central ja jääkaappi, joten kaikki tarvittava löytyy. Tänään Otto ja AP lähtivät Downtowniin, minua ja Jussia ei juuri kiinnostanut koska "ei siellä ole mitään". Saa nähdä vahvistaako poikien kertomus tämän. Tänään on Meksikon vallankumouksen 200-vuotispäivä, jota varmaan täällä maailman kolmanneksi eniten meksikaaneja sisältävässä kaupungissa juhlistetaan aika rankasti. Ei olla vielä päätetty yritetäänkö ottaa osaa juhliin vai mennäänkö Griffith Observatoryyn vain katselemaan saletisti joka puolelta kaupunkia lentäviä ilotulitteita.

Joku päivä voisi jonkun leffan käydä katsomassa kun kerran Hollywoodissa ollaan. Huomenna varmaan Reservoir Dogsista tuttuun Pat & Lorraine'siin aamupalalle. Perjantaina Venice Beach + Santa Monica ja lauantaina huvipuistojen kuningas, Six Flags Magic Mountain. Sunnuntaina lennetäänkin sitten New Yorkiin jossa on täysi päivä aikaa toipua välijetlagista kunnes maanantai-iltana lähtee lento kohti Eurooppaa. Pitäisiköhän tässä kohta vääntäytyä liikkeelle ja käydä tsekkaamassa vaikka Paramountin studiot tai jotain, ettei mene ihan istumiseksi tämä päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti