keskiviikko 25. elokuuta 2010

Randompäivä

Herättiin melko myöhään ja laiskasti ja käytiin hotellin vieressä dinerissa aamupalalla (paitsi Jussi). Ihan kelpo omeletit oli. Käytettiin muutama tunti washingtonin keskustassa ihmettelemässä museoita ja vaisuja mestoja kuten valkoista taloa ja fallosmonumenttia. Iltapäivällä lähdettiin kohti lurayta, josta oltiin varattu yöksi hotelli. Matkalla ajettiin tunti aika siistiä skyline driveä kukkuloilla. Luray on sellainen pikkukylä joita haluan vielä nähdä lisää. Mukavia ihmisiä, walmart vieressä ja keskustassa mahtava baari/ravintola, jossa syötiin tähän mennessä matkan parhaat safkat. Huomenna ajetaan sitten vähän enemmän. Matkaa Chattanoogaan on kymmenisen tuntia.
Published with Blogger-droid v1.5.5

4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Äijillä on komee keikka meneillään. Mitä matkan parhaat sapuskat sisälsi? Ja mmmiks täällä ei oo kuvaa fallospatsaasta? :D Oliks patsaan kyljessä mitään infopätkää siitä, et kenen/minkä inspiroimana patsas oli tehty?

    Veera

    VastaaPoista
  3. Onhan täällä kuva. Se on toi washington monumentti, toinen kuva ylhäältä. Ja mun safka sisälsi vain juustohampurilaisen, ranskalaiset ja blue moon - oluen.

    VastaaPoista