perjantai 10. syyskuuta 2010

Säänrfräänsiskou

Jep, hipit. Eikö siitä ole kuitenkin ole aikaa jo vähintään 30 vuotta. No joo, nykyään niitä kai kutsutaan hipstersseiksi ja niitä on pesiytynyt jopa Tampereelle!

Käytiin muuten maa-ilman ensimmäisessä luonnon-puistossa, nimeltään Yosemite, paitsi että Wikipedia ei jaa samaa mielipidettä meille paikanpäällä tuputetun PROPAGANDAN kanssa. Jätetään W-kpda nssmaan sitä pilkkuaan. No, pääasia on, että TÄTÄ ET KOE SUOMESSA, tai edes euroopassa, tai vähintään edes koko maa-ilmassa, nii! Koska niin hieno paikka se on! (Oli se oikeasti ihan hieno paikka. Ei ole suomessa, tai muuallakaan, missä olen käynyt, näyttää mitään niin hienoa ja monipuolista maisemaa - suomalaiselle. Hollantilaisilla räjähtää vähintään pää.)

Matkalla Yosemiteen ajettiin Death Walleyn läpi, mikä myös oli varsin hieno paikka. Siellä oli muunmuassa kiviä, hiekkaa ja puskia. Ja se oli merenpinnan alapuolella ja siellä tarkeni. Nyt täytyy sivistää porukkaa sen verran, että vaikka lämpämittari sanoo että 45 astetta kelsiusta, niin se ei välttämättä tarkoita sitä, että olisi sietämättömän kuuma. Suomessa on jostain syystä aina niin kosteaa, että jopa vain vähän yli kolmenkymmenen asteen lämpötilat tuntuvat pelkältä helvetiltä. Oikeasti juttu ei ole ihan niin yksinkertainen. Voin kertoa, että tänä kesänä joinakin päivinä Suomessa on mielestäni ollut "kuumempaa" kuin Death Walleyssa tai Intiassa, vaikka lämpötiloissa on jääty paljonkin jälkeen.

Vegasista jäi oikeastaan vaan se ruotsinlaiva käteen. Pelasin yhteensä sillä satasella pokeria, minkä olinkin budjetoinut, mutta jokerina voitin ruletista 30$, mikä oli jokseenkin järjen vastaista. Ylimääräinen vuorokausi meni siinä, kun piti syödä liikaa. Se buffettidiili oli sittenkin huono diili. Mutta halvempaa siellä on asua stripillä hotellissa, kuin keskimäärin missään muualla motellissa. Vegas on hyvä lomakohde juurikin siitä syystä, että sinne voi mennä melkein millä budjetilla tahansa. Mutta hei, mihin ne kaikki Mexicanot yhtäkkiä katosivat? Vastaus saattaa löytyä stripin päästä Circus Circusista.

-jussi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti